2022年成人高考高起点《英语》模拟练习题(完形填空)

qicheng 50 0

  2022年成人高考高起点《英语》模拟练习题(完形填空)

  完形填空(共20小题;每小题1.5分,共30分)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选项,并把它前面的大写字母填入左边的括号里。

  Mr.Jones was traveling in a car.Soon after setting out from a village to drive to London,he heard a strange noise from the back of the car.Naturally,he _31__ to have a look.He examined the wheels__32__ but found nothing wrong.__33__,he got back into the car and __34__ his way.The noise began almost immediately and was louder than _35__.Quickly turning his head,the man saw what appeared to be a great black cloud following the car._36__ he stopped at a village later on,he was told that a queen bee must be __37__ in his car as there were thousands of bees nearby.

  __38__ learning this,the man realized that the only way to get rid of the bees would be to drive away as _39__ as possible.After an hour’s hard driving,he arrived in London where he _40__ his car outside a hotel and went in to have a drink.It was not long __41_ a waiter who had seen him _42___ hurried in to inform him that his car was covered with __43__.The poor driver telephoned the police and explained what had happened.The _44__decided the best way to _45__ the situation would be to call in a bee-keeper.In a short time,the bee-keeper arrived.He found the __46__passenger hidden near the wheel at the back of the car.Very _47_ to the driver for his __48_ gift,the bee-keeper took the queen and her thousands of __49__ home in a large box.Then,the driver drove away in peace,_50_ free from the“black cloud”,which had hung over his car.

  ()31.A.moved out B.got out C.turned around D.drove back

  ()32.A.closely B.quietly C.clearly D.deeply

  ()33.A.However B.Though C.Instead D.Therefore

  ()34.A.went B.continued C.started D.drove

  ()35.A.ever B.the beginning C.the past D.early

  ()36.A.Until B.Before C.When D.Since

  ()37.A.taken B.found C.hidden D.stored

  ()38.A.At B.On C.For D.In

  ()39.A.carefully B.quietly C.bravely D.quickly

  ()40.A.sent B.rested C.parked D.lay

  完形填空

  ()41.A.before B.then C.until D.when

  ()42.A.come over B.arrive C.set off D.leave

  ()43.A.bees B.dust C.flowers D.a cloud

  ()44.A.waiter B.driver C.expert D.police

  ()45.A.get rid of B.go on with C.clean up D.deal with

  ()46.A.mistaken B.anxious C.unpopular D.unwelcome

  ()47.A.thankful B.angry C.surprised D.delightful

  ()48.A.worthless B.expensive C.unexpected D.usual

  ()49.A.sisters B.lovers C.followers D.prisoners

  ()50.A.by and by B.at least C.by all means D.at present

  41.A 42.B 43.A 44.D 45.D 46.D 47.A 48.C 49.C 50.B

  以上便是“2022年成人高考高起点《英语》模拟练习题(完形填空)”的相关介绍,希望可以帮助到大家,更多成人高考相关资讯,可以关注专升本网会不断为大家更新成考相关内容,帮助大家全方面了解云南成考自考。这是一家专业的线上成人提升学历机构,以安全、高效、便捷的服务品质深受广大考生喜爱,希望可以帮助到大家,更多成人高考自考相关资讯,提供给考生全面的、合适考生的报考方案。


抱歉,评论功能暂时关闭!